შემადგენლობა:
მომზადება:
საქონლის ხორცს საშუალო ნაჭრებად დავჭრით, ქვაბში ჩავალაგებთ და წყალს დავასხამთ. მოხარშვის შემდეგ ამოვიღებთ ქვაბიდან და დიდ ლანგარზე გადმოვიტანთ. ამვდროულად, ცალკე კეთდება მარტივი და გემრიელი სოუსი: არაჟანს ცოტა წყალს დავამატებთ, რომ ოდნავ გათხელდეს. უცხო სუნელს, წიწაკას და მარილს ჩავაყრით და ავურევთ. გამზადებულ სოუსს ხორცს ზემოდან გადავასხამთ.
ბრინჯის პუდინგი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი