ხორცი სოუსით

შემადგენლობა:

მომზადება:

საქონლის ხორცს საშუალო ნაჭრებად დავჭრით, ქვაბში ჩავალაგებთ და წყალს დავასხამთ. მოხარშვის შემდეგ ამოვიღებთ ქვაბიდან და დიდ ლანგარზე გადმოვიტანთ. ამვდროულად, ცალკე კეთდება მარტივი და გემრიელი სოუსი: არაჟანს ცოტა წყალს დავამატებთ, რომ ოდნავ გათხელდეს. უცხო სუნელს, წიწაკას  და მარილს ჩავაყრით და ავურევთ. გამზადებულ სოუსს ხორცს ზემოდან გადავასხამთ.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი