ბრინჯის პუდინგი

მოამზადეთ გემრიელად  ბრინჯის პუდინგი ..! 

შემადგენლობა:

მომზადება:

ბრინჯი გავრეცხოთ, დავასხათ რძე და დავდგათ ცეცხლზე. როცა მოიხარშება, გადმოვდგათ და გავაციოთ. თუ ბრინჯს მოხარშვა დააკლდება, ცოტა რძე ან წყალი დავუამტოთ და ხარშვა განვაგრძოთ. ბრინჯი არ უნდა ჩაიშალოს. კვერცხის ცილა და გული გავაცალკევოთ. ცილა კარგად გავთქვფიოთ, სანამ ბეზეს მასას მივიღებთ. თანდათან დავუმატოთ შაქარი და კვერცხი გულები. შევათქვფიოთ დარბილებული კარაქ,ვანილის ექსტრაქტი და მარილი. კვერცხის მასა შევურიოთ ბრინჯის ფაფას, სანამ ერთგვაროვან მასას მივიღებთ.

ფორმას წავუსვათ კარაქი და შიგ მოვათავსოთ ბრინჯის მასა, გამოვაცხოთ 170 გრადუსე დაახლოებით 40 წუთის განმავლობაში. მზა დესერტს მოვაყაროთ შაქრის პუდრი. ასევე ძალიან უხდება სხვადასხვა კენკრა და ხილის სოუზი.

ბრინჯის პუდინგი

4 (80%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

გულ-ღვიძლის მწვადი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი