ღვიძლი სოიის სოუსში

შემადგენლობა:

მომზადება:

გარეცხილ-გასუფთავებული გულ-ღვიძლი დავყაროთ ცხელ ტაფაზე და მაღალ ცეცხზე უცებ მოვბრაწოთ. გადავაბრუნოთ, დავუმატოთ აკრაქი და ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი. ცეცხლს დავუწიოთ და ჩავშუშოთ.

რამდენიმე წუთში დავასხათ  სოიის სოუსი, მოვაყაროთ ხმელი ქონდარი, მარილი, წიწაკა ადა მოვურიოთ. თეფშზე გადმოღებულს მოვაყაროთ ბროწეულის მარცვლები.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ყაბაყი რუსულად ყაბაყი რუსულად





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი