შემადგენლობა:
მომზადება:
წვრილად დაჭრილ ნიორს შეურიეთ მარილი, პილპილი, კლიავისა და კამის თესლი და დაფქული ქინძი.დაუმატეთ თაფლი, 2 ს.კ ზეთი და სოიოს სოუსი. მიღებული მასა წასუვით ნეკნებს.ნეკნები შეწვით ზეთში. შემდეგ დაუმატეთ ცოტაოდენი წყალი და შუშეთ ნელ ცეცხლზე 25 წთ.სუფრასან მიიტანეთ ახალ ან დამწნილებულ ბოსტნეულთან და მწვანილთან ერთად.
ბადრიჯნის კატლეტები |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი