შემადგენლობა:
მომზადება:
წვრილად დაჭრილ ნიორს შეურიეთ მარილი, პილპილი, კლიავისა და კამის თესლი და დაფქული ქინძი.დაუმატეთ თაფლი, 2 ს.კ ზეთი და სოიოს სოუსი. მიღებული მასა წასუვით ნეკნებს.ნეკნები შეწვით ზეთში. შემდეგ დაუმატეთ ცოტაოდენი წყალი და შუშეთ ნელ ცეცხლზე 25 წთ.სუფრასან მიიტანეთ ახალ ან დამწნილებულ ბოსტნეულთან და მწვანილთან ერთად.
საქონლის ხორცი ლუდის სოუსით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი