მომზადება:
გარეცხეთ 4 ჭიქა გაცრილი, სიმინდის ღერღილი, დაასხით 16 ჭიქა წყალი, დაუმატეთ ცოტა მარილი, ხარშეთ
შესქელებამდე. ჩაუმატეთ მჭადის ფქვილი ( ეყოფა განაცრელი) სქელი არ გამოგივიდეთ, ჩაზილეთ. ხარშეთ
ნახევრად თავდახურულში, დაბალ ცეცხლზე, სანამ ფქვილის სუნი არ მოშორდება. კიდევ კარგად ჩაზილეთ
და ამოიღეთ წყალში ამოვლებულ თეფშებზე.
ფელამუში |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი