ღომი

მომზადება:

გარეცხეთ 4 ჭიქა გაცრილი, სიმინდის ღერღილი, დაასხით 16 ჭიქა წყალი, დაუმატეთ ცოტა მარილი, ხარშეთ

შესქელებამდე. ჩაუმატეთ მჭადის ფქვილი ( ეყოფა განაცრელი) სქელი არ გამოგივიდეთ, ჩაზილეთ. ხარშეთ

ნახევრად თავდახურულში, დაბალ ცეცხლზე, სანამ ფქვილის სუნი არ მოშორდება. კიდევ კარგად ჩაზილეთ

და ამოიღეთ წყალში ამოვლებულ თეფშებზე.

ღომი

3.9 (77.5%) 8 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ტოლმა აჭარულად



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი