ღომი

მომზადება:

გარეცხეთ 4 ჭიქა გაცრილი, სიმინდის ღერღილი, დაასხით 16 ჭიქა წყალი, დაუმატეთ ცოტა მარილი, ხარშეთ

შესქელებამდე. ჩაუმატეთ მჭადის ფქვილი ( ეყოფა განაცრელი) სქელი არ გამოგივიდეთ, ჩაზილეთ. ხარშეთ

ნახევრად თავდახურულში, დაბალ ცეცხლზე, სანამ ფქვილის სუნი არ მოშორდება. კიდევ კარგად ჩაზილეთ

და ამოიღეთ წყალში ამოვლებულ თეფშებზე.

ღომი

3.4 (68%) 5 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ლობიანი (ბაჭული)



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი