მომზადება:
მოხარშეთ 1 კგ საქონლის კუჭმაჭი, მოაყარეთ მარილი და გააცივეთ, დაჭერით წვრილად.
აურიეთ ერთმანეთში დანაყილი 100 გრ ნიგოზი, 3 კბილი ნიორი, 1 თავი წვრილად დაჭრილი ხახვი, 1 ც
ბროწეულის მარცვლები, 1 ჩ.კ ქონდარი, 2 ჩ.კ უცხო სუნელი, თითო ჩ.კ ყვითელი ყვავილი, ხმელი ქინძი, 100 გრ
დაჭრილი ქინძი, შავი პილპილი, მარილი და ძმარი გემოვნებით. ამ საკმაზით შეაზავეთ კუჭმაჭი.
ბადრიჯნის სალათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი