კუჭმაჭი ნიგვზით

მომზადება:

მოხარშეთ 1 კგ საქონლის კუჭმაჭი, მოაყარეთ მარილი და გააცივეთ, დაჭერით წვრილად.

აურიეთ ერთმანეთში დანაყილი 100 გრ ნიგოზი, 3 კბილი ნიორი, 1 თავი წვრილად დაჭრილი ხახვი, 1 ც

ბროწეულის მარცვლები, 1 ჩ.კ ქონდარი, 2 ჩ.კ უცხო სუნელი, თითო ჩ.კ ყვითელი ყვავილი, ხმელი ქინძი, 100 გრ

დაჭრილი  ქინძი, შავი პილპილი, მარილი და ძმარი გემოვნებით. ამ საკმაზით შეაზავეთ  კუჭმაჭი.

კუჭმაჭი ნიგვზით

2.8 (56%) 5 vote[s]





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი