შემადგენლობა:
მომზადება:
ბადრიჯანი სიგრძეზე დავჭრათ თხლად, დავაყაროთ მარილი, ზემოდან გადავაფაროთ სუფთა ტილო და 10-15
წუთი გავაჩეროთ. შემდეგ კარგად გავწუროთ ხელით ისე, რომ არ დაიჭყლინტოს. ტაფაზე დავასხათ ზეთი,
გავაცხელოთ, ჩავალაგოთ შიგ ბადრიჯნის ნაჭრები და შევწვათ ორივე მხრიდან. ძმარში ავურიოთ დანაყილი
ნიორი და მარილი, ეს მასა წავუსვათ შემწვარ ბადრიჯნებს . ზემოდან მოვაყაროთ დაჭრილი ქინძი.
ბადრიჯნის სალათი |
რა მაგარია ეს საჭმელი
აუუ გემრიელი დზაან