ჩიჟი-პიჟი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ხახვი დავჭრათ მრგვალად და მოვხრაკოთ ზეთში. როცა შეწითლდება,

დავუმატოთ კანგაცლილი და დაჭრილი პომიდორი, კვერცხში გავხსნათ რძე,

მარილი და მოვასხათ პომიდორს, დავაყაროთ მწვანილი, კარგად ამოვურიოთ

და დავტოვოთ ნელ ცეცხლზე კერძის სრულ მომზადებამდე.

ჩიჟი-პიჟი

3.5 (70%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

გულ-ღვიძლის მწვადი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი