კალმახი ნიგვზით

შემადგენლობა:

მომზადება:

კალმახი გარეცხეთ ცივ წყალში, გააშრეთ, მოასხით ლიმონის წვენი და გააჩერეთ 15 წუთით. მოაყარეთ

მარილი და პილპილი. თევზი ამოავლეთ ჯერ ფქვილში, მერე-ათქვეფილ კვერცხში, ბოლოს-გატარებულ

ნიგოზში.

ზეთი 170 გრადუსამდე გააცხელეთ და შეწვით კალმახი. შემწვარი თევზი მორთეთ კამით და ლიმონის

ნაჭრებით. მიირთვით კარტოფილის პიურესთან და მწვანე სალათასთან ერთად

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ზუთხის მწვადი