ღორის ხორცის კუპატი

შემადგენლობა:

მომზადება: 

3 კგ ღორის ხორცი და 400 გრამი ქონი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავუმატოთ მარილი და დანაყილი ნიორი გემოვნების მიხედვით და ჩავაყაროთ ბროწეულის მარცვლები. ყველაფერი ეს ჩავტენოთ კარგად გარეცხილ ღორის ნაწლავში. თითო კუპატის სიგრძე არ უნდა იყოს დაახლოებით  1 მტკაველზე მეტი.

ღორის ხორცის კუპატი

1 (20%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

კალმახი ნიგვზით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი