სოუზი ძროხის ხორცით

შემადგენლობა:

მომზადება:

წვრილად დაჭრილი ხორცი მოთუთქეთ თავის წვენში, დაამატეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, წიწაკა, ხახვის ჩათუთქვის შემდეგ -მსხვილად დაჭრილი კარტოფილი და გახეხილი პომიდორი. ხორცი რომ მოიხარშება, დაამატეთ მდუღარე წყალი. წყალმა უნდა დაფაროს ქვაბში მოთავსებული ინგრედიენტები. რამდენიმე წუთის შემდეგ დაამატე წვრილად დაჭრილი მწვანილი, მარილი და 5 წუთის დუღილის შემდეგ  გადმოდგით ქვაბი ცეცხლიდან.

სოუზი ძროხის ხორცით

3.1 (62.67%) 15 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

იმერული ხაჭაპური



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი