მომზადება:
3 ჩ.ჭ გაცრილი სიმინდის ფქვილი ჩავყროთ ჯამში, დავასხათ 1/2 ჩ.ჭ თბილი წყალი და მოვზილოთ
ცომი. სველი ხელით ამოვიღოთ პატარა ცომის გუდები, მივცეთ სასურველი ( მოგრძო ან მრგვალი)
ფორმა და მოვათავსოთ ზეთიან ტაფაზე. ან მოვათავსოთ გაცხლებულ საცხობ ფირფიტაზე,
შევდგათ ღუმელში და ვაცხოთ ჯერ ძლიერ, შემდეგ კი ნელ ცეცხლზე.
ფენოვანი ხაჭაპური |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი