მჭადი

მომზადება:

3 ჩ.ჭ გაცრილი სიმინდის ფქვილი ჩავყროთ ჯამში, დავასხათ 1/2 ჩ.ჭ თბილი წყალი და მოვზილოთ

ცომი.  სველი ხელით ამოვიღოთ პატარა ცომის გუდები, მივცეთ სასურველი ( მოგრძო ან მრგვალი)

ფორმა და  მოვათავსოთ ზეთიან ტაფაზე.  ან მოვათავსოთ გაცხლებულ საცხობ ფირფიტაზე,

შევდგათ ღუმელში და ვაცხოთ ჯერ ძლიერ, შემდეგ კი ნელ ცეცხლზე.

მჭადი

3.9 (78.18%) 11 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

აჭარული ხაჭაპური





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი