მარწყვის ჯემი

მასალა:

მომზადება:

მარწყვი გავარჩიოთ, კარგად გავრეცხოთ და გავაშროთ, შემდეგ მოვათავსოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და ვხარშოთ 5 წუთი. შემდეგ გავხეხოთ საცერზე, შევურიოთ შაქარი და ვხარშოთ 25 წუთი, ბოლოს დავუმატოთ ლიმონმჟავა და გადმოვდგათ ცეცხლიდან. ლიმონმჟავა მარწყვის ჯემს ბუნებრივ ფერს შეუნარჩუნებს. ჯემი ჩავასხათ მდუღარეგამოვლებულ ქილებში და დავახუროთ.

მარწყვის ჯემი

4.3 (85%) 4 vote[s]





ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი