შემადგენლობა:
მომზადება:
ლობიო მოვხარშოთ 2 პირ წყალში, გადავუროთ და მოვასხათ ნიგვზის სოუსი, რომელიც ასე მზადდება:
ნიგოზი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქნაში. პური წინასწარ ჩავალბოთ წყალში, გავწუროთ, დავფშვნათ, შევურიოთ
ნიგოზს და ერთმანეში კარგად ავურიოთ. ნელ ნელა შევურიოთ ზეთი,როცა მიღებული მასა არაჟნის სისქის
იქნება,მოვასხათ ძმარი და შევაზავოთ მარილით.
![]() |
ისპანახი ძმრით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი