შემადგენლობა:
მომზადება:
ლობიოს მოვხარშავთ და პილპილთან და მარილთან ერთად ვთქვიფავთ. ცომს კარგად გავაბრტყელებთ, მარგარინს წავუსვამთ და გადავზილავთ. ამ პროცედურას დაახლოებით შვიდჯერ ვიმეორებთ. ბოლოს კი მომზადებულ ცომს კარგად გავაბრტყელებთ ისე, რომ საკმაოდ თხელი იყოს. შემდეგ ჩავდოთ ლობიოს მასა და ცომი შევკრათ. შემდეგ გავაბრტყელოთ და გაზქურაში შევდოთ და გამოვაცხოთ 120 გრადუსზე.
გოგრის ჯემი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი