კორკოტი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ხორბლის ბურღული წინასწარ ჩავალბოთ ნელთბილ წყალში, წყალი გადავწუროთ, ბურღული მოვათავსოთ მშრალ ტაფაზე და ოდნავ მოვხალოთ. მოხალული მარცვლები ჩავყაროთ მდუღარე წყალში და ვხარშოთ დაახლოებით 2-2.5 საათი ისე, რომ ბურღული მთლიანად ჩაიშალოს. როცა კარგად გაფუვდება, ჩავამატოთ ერბო, მოვათავსოთ ლანგარზე, შევურიოთ შაქრის ფხვნილი ან თაფლი და ზემოდან მოვაყაროთ დაჭრილი ნიგოზი.

კორკოტი

3.6 (72%) 5 vote[s]





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი