თევზი კვერცხის სოუსით

შემადგენლობა:

სოუსისათვის: 

მომზადება:

  1. თევზის ფილე დაჭერით სასურველ ზომაზე, ჩააწყვეთ ღრმა ტაფაში კანით ზემოთ, დაასხით ცხელი წყალი, დაუმატეთ ოხრახუშის ღერები , დაჭრილი ხახვი, დაფნის ფოთოლი, პილპილი , მარილი, ლიმონის ნაჭრები და ადუღეთ 15-20 წთ.
  2. სოუსისათვის ტაფაზე გაადნეთ კარაქი, დაუამტეთ დაკეპილი კვერცხი, ლიმონის წვენი , მარილი და მწვანილი.
  3. სუფრასთან მიტანისას თეფშზე დააწყვეთ მრგვლად დაჭრილი მოხარშული კარტოფილი, დაადეთ თეფშზე და მაოსხით სოუსი. გააფორმეთ ლიმონითა და მწვანილით.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი