თათარა

მომზადება:

ახლადგამოწურული ყურძნის წვენი ჩავასხათ ქვაბში და შევდგათ ცეცხლზე. ვადუღოთ და თან მოვხადოთ ქაფი.  დუღილის შემდეგ გადმოვდგათ. ცოტა რომ გაცივდება, დავუმატოთ პურის ფქვილი და შაქარი( გემოვნებით), ისევ შევდგათ ცეცხლზე და ხის დიდი კოვზით მოვურიოთ. ვადუღოთ დაახლოებით ნახევაარ საათს, შემდეგ გადმოვდგათ.

 

 

თათარა

3.5 (70%) 4 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

აჯაფსანდალი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი