ბრინჯი წიწაკითა და სოკოთი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ხახვი დაჭერით ალყა-ალყა და 5-7 წუთის განმავლობაში შუშეთ ზეთში, დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი სოკო და შუშეთ კიდევ 10 წთ. ცალკე მოშუშეთ გრძლად დაჭრილი წიწაკა. სოკოიანი მასა შეურიეთ მოხარშულ ბრინჯს. გასახსნელ ფორმას წაუსვით ცხიმი და ფენა-ფენა გაანაწილეთ ჯერ ბრინჯიანი მასა, შემდეგ –  მოშუშული წიწაკა. თითოეულ ფენას მოასხით კვერცხთან ერთდ ათქვეფილი არაჟანი. აცხვეთ ღუმელში 20 წთ. სუფრასთან მიტანის წინ მოაყარეთ დაჭრილი მწვანილი.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი