ბაჟე

შემადგენლობა:

მომზადება:

ყვითელი ყვავილი( ზაფრანა),მარილი,ნიგოზი,ნიორი დავნაყოთ წმინდად.ცალკე დავნაყოთ ნიგოზთან ერთად, ხმელი სუნელი,წიწაკა,ქინძის თესლი. ყველაფერი ეს კარგად ავურიოთ და ვსრისოთ ხელით მანამდე, სანამ ნიგოზს ზეთს არ გამოვადენთ. გამოხდილი ზეთი ცალკე შევინახოთ. ნიგოზი გავხსნათ ბროწეულის წვენში (ან ცოტა ძმარში), დავამატოთ ანადუღარი ცივი წყალი ისე, რომ საშუალო სისქის საწებელი მივიღოთ.

ბაჟე

3.7 (73.33%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

თეთრი ბლის მურაბა





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი