მარწყვის ჯემი

მასალა:

მომზადება:

მარწყვი გავარჩიოთ, კარგად გავრეცხოთ და გავაშროთ, შემდეგ მოვათავსოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და ვხარშოთ 5 წუთი. შემდეგ გავხეხოთ საცერზე, შევურიოთ შაქარი და ვხარშოთ 25 წუთი, ბოლოს დავუმატოთ ლიმონმჟავა და გადმოვდგათ ცეცხლიდან. ლიმონმჟავა მარწყვის ჯემს ბუნებრივ ფერს შეუნარჩუნებს. ჯემი ჩავასხათ მდუღარეგამოვლებულ ქილებში და დავახუროთ.

მარწყვის ჯემი
5 (100%) 1 vote



წაიკითხეთ სხვაც

ბაჟე



ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი