ჯემიანი ნაჭრები

შემადგენლობა:

მომზადება:

კარაქი, ყველი და ყავისფერი შაქარი ავთქვიფოთ ერთად, დავამატოთ ფქვილი, შვრია, ვანილის ექსტრაქტი,

მარილი, ცედრა და კარგად ავთქვფიოთ. მიღებული მასის ნახევარი მოვათავსოთ

საცხობ ფირფიტაზე და შევდოთ

ღუმელში  15 წთ . შემდეგ გამოვიღოთ, მოცვის ჯემს მოვასხათ ფორთოხლის წვენი, კარგად ავურიოთ და

წავუსვათ. ზემოდან მოვათავსოთ დარჩენილი ცომის მასა და შევდოთ ღუმელში 15-20 წთ.

ჯემიანი ნაჭრები

2.8 (56%) 5 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

სამარხვო ღვეზელი ვაშლით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი