შემადგენლობა:
მომზადება:
ქათამი გაასუფთავეთ, გარეცხეთ და დაჭერით. ხახვი წვრილად დაჭერით. პომიდორი დამდუღრეთ,კანი გადააცალკევეთ და წვრილად დაჭერით ან ბლენდერში გათქვიფეთ. ტკბილი წიწაკა გაასუფთავეთ და ისე გახეხეთ,რომ კანი არ შეჰყვეს. დაჭერით მწვანილი. ქათამი და ხახვი მოათავსეთ ქვაბში, დაუმატეთ ხმელი ქინძი და მოშუშეთ. მოშუშულ მასას მოასხით პომიდვრის, ტომატ-პასტისა და ტკბილი წიწაკის ნაზავი. როცა მასა შესქელდება, ღვინო ან წყალი დაუმატეთ. ხარშეთ 30-5 წუთი. კერძს ბოლოს მოაყარეთ მარილი, წიწაკა და დაჭრილი ქინძი. ჩახოხბილი სუფრასთან ცხელი მიიტანეთ.
ლობიო |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი