შემადგენლობა:
მომზადება:
ცხიმში მოვხრაკოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი 5 წთ. დავამატოთ ღორის ხორცის ფარში,
გაჭყლეტილი ნიორი, ლიმონის წვენი, მწარე წიწაკა და ვშუშოთ 1 წთ. ცალკე მოვხარშოთ ბარდა,
გადავწუროთ და შევურიოთ ფარშს,მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, კანგაცლილი
და კუბიკებად დაჭრილი პომიდორი და ყველაფერი ერთად ვშუშოთ 15 წთ.
ჭარხლის წვნიანი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი