ჭარხლის წვნიანი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ჭარხალი კარგად გავრეცხოთ, მოვათავსოთ ქვაბში, დავასხათ იმდენი მდუღარე წყალი,რომ დაიფაროს,

დავახუროთ სახურავი და დავდგათ ცეცხლზე მოსახარშად. როცა ჭარხალი მოიხარშება,წვენი გადავწუროთ

ცალე ჭურჭელში და გავაციოთ. ჭარხალს ძალიან თხლად მოვაცალოთ კანი, სახეხზე გავხეხოთ, დავუმატოთ

არაჟაი, მაწონი,მარილი,გაციებული ჭარხლის წვენი და ავურიოთ ერთმანეთში. ჩავუმატოთ წვრილად დაჭრილი

მწვანე ხახვი და კამა, დაჭრილი ნედლი კიტრი,დაფხეკილი პირშუშხა, ბურახი და ავურიოთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

შნიცელი ღორის ხორცით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი