გათიშვა
მთავარი
კულინარია
სალათები
პასკა
კონტაქტი
ცხელი კერძები
ცივი კერძები
სალათები
წვნიანი
ცომეული
თევზეული
ნამცხვრები
დესერტი
სასმელები
სამარხვო
ჯანსაღი კვება
ბავშვთა კვება
ქართული სამზარეულო
Avto Lizingi
Axali Ambebi
Finpanda
სამარხვო
ვინაიდან ამ პერიოდისთვის ძალზედ მოთხოვნადი და მნიშვნელოვანია
სამარხვო
კერძების მომზადება, ვეცდებით რომ ეს პერიოდი სულ samarxvo რეცეპტები შემოგთავაზოთ.
© 2016 Receptebi.Ge
ყაბაყი ბრინჯითა და პამიდვრით
შემადგენლობა:
200 გ თინუსის კონსერვი
1 კონა რეჰანი
4 ყაბაყი
4 პამიდორი
3 ს.კ დაკონსერვებული სიმინდის მარცვლები
1 კვერცხი
3ს.კ სქელი არაჟანი
1 ს.კ გახეხილი მაგარი ყველი
ჯავზი
200 გ ბრინჯი
2 ჭიქა წყალი
60 გ კარაქი
პილპილი და მარილი გემოვნებით
მომზადება:
თინუსი დასერეთ. რეჰანი დაჭერით წვრილად. ყაბაყი გაჭერით სიგრძეზე, ამოაცალეთ გული და დაჭერით კუბებად. პამიდორს გააცალეთ კანი და დაჭერით წვრილ კუბებად.
შიგთავსისთვის ერთმანეთში შეურიეთ პამიდვრის ნახევარი, ყაბაყის გული, რეჰანი, სიმინდი და თინუსი. დაუმატეთ კვერცხი, არაჟანი , პილპილი, მარილი და ჯავზი.
ყაბაყის ნაჭრები მოათავსეთ ცხიმწასმულ ტაფაზე, ამოავსეთ ფარშით, მოაყარეთ ყველი და შედგით ღუმელში 200 გრადუსამდე 20 წთ.
ბრინჯი მოხარშეთ მარილწყალში, შეურიეთ დარჩენილი პამიდორი, წამოადუღეთ და დაუმატეთ კარაქი.
ყაბაყი და ბრინჯი მორთეთ მწვანილით და ერთად მიტანეთ სუფრასთან.
ყაბაყი ბრინჯითა და პამიდვრით
5
(100%)
1
vote[s]
X
წაიკითხეთ სხვაც
ვაშლის სალათი
brinji
,
pamidori
,
salatebi
,
yabayi
,
yabayi brinjitad a pamidvrit
,
ბრინჯი
,
პამიდორი
,
სალათები
,
ყაბაყი
,
ყაბაყი ბრინჯით და პამიდვრით
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი
დატოვეთ კომენტარი
Click here to cancel reply.
ჩვენი გვერდი Facebook-ზე
ყველაზე პოპულარულები
ფუმფულა ალადიკები
- 411,835 views
ქათმის სალათი
- 228,561 views
ამოლესილი ლობიო
- 211,245 views
“მადამ ბოვარი”
- 174,908 views
მოხარშული კრემი ფქვილით
- 173,659 views
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი