ყაბაყი ბრინჯითა და პამიდვრით

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. თინუსი დასერეთ. რეჰანი დაჭერით წვრილად. ყაბაყი გაჭერით სიგრძეზე, ამოაცალეთ გული და დაჭერით კუბებად. პამიდორს გააცალეთ კანი და დაჭერით წვრილ კუბებად.
  2. შიგთავსისთვის ერთმანეთში შეურიეთ პამიდვრის ნახევარი, ყაბაყის გული, რეჰანი, სიმინდი და თინუსი. დაუმატეთ კვერცხი, არაჟანი , პილპილი, მარილი და ჯავზი.
  3. ყაბაყის ნაჭრები მოათავსეთ ცხიმწასმულ ტაფაზე, ამოავსეთ ფარშით, მოაყარეთ ყველი და შედგით ღუმელში 200 გრადუსამდე 20 წთ.
  4. ბრინჯი მოხარშეთ მარილწყალში, შეურიეთ დარჩენილი პამიდორი, წამოადუღეთ და დაუმატეთ კარაქი.
  5. ყაბაყი და ბრინჯი მორთეთ მწვანილით და ერთად მიტანეთ სუფრასთან.

ყაბაყი ბრინჯითა და პამიდვრით

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

სამარხვო სალათი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი