მომზადება:
კარგად გასუფთავებული 1ც ქათამი დავჭრათ ნაჭრებად, გავრეცხოთ, დავასხათ წყალი და დავდგათ მოსახარშად. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი 4-5 თავი ხახვი, ცალკემ ოვხარშოთ 1კგ გახეხილი პომიდორი, კარგად დავნაყოთ 1ჩ.ჭ ნიგოზი, ყვითელი ყვავილი, ნიორი, 3-4 ძირი წიწაკა, ქინძი, მარილი. ყვეაფერი ეს გავხსნათ პამიდვრის წვენში, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, ჩავასხათ და ვადუღოთ 10-15 წთ. პამიდვრის მაგიერ შეიძლებაა გამოვიყენოთ კვაწარახი ან ტყემლის საწებელი.
წიწიბურას ბრაწულა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი