ქათმის ხარშო

მომზადება:

კარგად გასუფთავებული 1ც ქათამი დავჭრათ ნაჭრებად, გავრეცხოთ, დავასხათ წყალი და  დავდგათ მოსახარშად. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი 4-5 თავი ხახვი, ცალკემ ოვხარშოთ 1კგ გახეხილი პომიდორი, კარგად დავნაყოთ 1ჩ.ჭ ნიგოზი, ყვითელი ყვავილი, ნიორი, 3-4 ძირი წიწაკა, ქინძი, მარილი. ყვეაფერი ეს  გავხსნათ პამიდვრის წვენში, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, ჩავასხათ და ვადუღოთ 10-15 წთ. პამიდვრის მაგიერ შეიძლებაა გამოვიყენოთ კვაწარახი ან ტყემლის საწებელი.

ქათმის ხარშო

3 (60%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ხორცი ფრანგულად





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი