შემადგენლობა:
მომზადება:
კარგად გარეცხილი სოკო 15 წუთი ხარშეთ 2 ლ წყალში. ქათამი დაჭერით, დააყარეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და მოშუშეთ.
თუ ქათამი ცხიმიანი არ არის, მაშინ დაუმატეთ 2-3 ს,კ კარაქი.
როცა ხორცი თითქმის მომზადდება, დაუმატეთ დაჭრილი სოკო, ტარხუნა, ღვინო, სოკოს ნახარში და შეკმაზეთ სანელებლებით.
10 წუთის შემდეგ დაუმატეთ დაკონსერვებული ბარდა და 2 წუთის შემდეგ გადმოდგით.
ხბოს ხორცი ბულიონით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი