მასალა:
მომზადება:
ძროხის ან ცხვრის რბილი ხორცი ხახვთან ერთად გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. შევაზავოთ მარილით, ძალიან წვრილად დაჭრილი კოწახურით, დანაყილი პილპილით, შევურიოთ გათქვეფილი კვერცხი. გავაკეთოთ დაკეპილი ხორცის პატარ-პატარა გუფთები, მივცეთ მოგრძო ფორმა, ამოვავლოთ ორცხობილაში ან შევწვათ ერბოიან ტაფაზე ორივე მხრიდან. როცა შეიწვება ცოტა წყალი დავასხათ და ვადუღოთ რამოდენიმე წუთს
წითელი აჯიკა (მშრალი) |
ძალიან გემრიელი გამომივიდაა დიდი მადლობა რეცეპტებისტვიის!
ტაფა, კვერცხი, ორცხობილა, ერბო, ვინ მოიფიქრა ნეტავ? ბარემ ერთი კარტოფილის პიურეც და ქაბაბი თუ არა კაი კატლეტი კი გამოვა!
ზ.კალორია მაშინ შენ მოგვაწოდე მაგარი ქაბაბის რეცეპტი