ქაბაბი

მასალა:

მომზადება:

ძროხის ან ცხვრის რბილი ხორცი ხახვთან ერთად გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. შევაზავოთ მარილით, ძალიან წვრილად დაჭრილი  კოწახურით, დანაყილი პილპილით, შევურიოთ გათქვეფილი კვერცხი. გავაკეთოთ დაკეპილი ხორცის პატარ-პატარა გუფთები, მივცეთ მოგრძო ფორმა, ამოვავლოთ ორცხობილაში ან შევწვათ ერბოიან ტაფაზე ორივე მხრიდან. როცა შეიწვება ცოტა წყალი დავასხათ და ვადუღოთ რამოდენიმე წუთს

ქაბაბი

2.5 (49.41%) 17 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ლობიანი (ბაჭული)





ამ რეცეპტს აქვს 3 კომენტარი

  1. მარიიი says:

    ძალიან გემრიელი გამომივიდაა დიდი მადლობა რეცეპტებისტვიის!

  2. ზ.კალორია says:

    ტაფა, კვერცხი, ორცხობილა, ერბო, ვინ მოიფიქრა ნეტავ? ბარემ ერთი კარტოფილის პიურეც და ქაბაბი თუ არა კაი კატლეტი კი გამოვა!

  3. სახელი*ლანა... says:

    ზ.კალორია მაშინ შენ მოგვაწოდე მაგარი ქაბაბის რეცეპტი

დატოვეთ კომენტარი