შემადგენლობა:
მომზადება:
სტაფილო დაჭერით 2 სმ-იან რგოლებად,წვრილწვერიანი დანით ფრთხილად გამოაცალეთ გული ისე, რომ რგოლები არ დაზიანდეს. გულგამოცლილი ნაჭრები მოხარშეთ მარილწყალში. მოხარშულ სტაფილოს თხელი დანით ააცალეთ კანი.
მოამზადეთ გულსართი: ამოღებული სტაფილოს გულები დაკეპეთ, აურიეთ წვრილად დაჭრილ ხახვს და მოშუშეთ. ნიგოზი და ნიორი დანაყეთ, შეურიეთ სანელებლები, დაუმატეთ მოშუშულ მასას და ამით ამოავსეთ გულამოცლილი სტაფილოს რგოლები.
სიმინდი და კარტოფილი არაჟნით |
gavakete da martla dzalian gemrielia..