ფქვილი, შქარი, 1 მწიკვი მარილი და კარაქი შეურიეთ ერთმანეთს და ხელით ისე მოსრისეთ , რომ მიიღოთ ფხვიერი მასა. გააცხელეთ ღუმელი 220 გრადუსამდე.
ცომი თხლად გაააბრტყელეთ ფქვილ მოსრილ ზედაპირზე, დაჭერით 6-10 სმ _იან ნაჭრებად, დაჩხვლიტეთ ჩანგლით და ცოტა წყალი გადაუსვით.
საცხობ ფორმაზე დააფინეთ პერგამენტი, დააწყვეთ გამზადებული ნაჭრები, ზემოდან მოაყარეთ ფხვიერი მასა და აცხვეთ ღუმელში 15-20 წთ. სანამ ნამცხვრის ზედაპირი ოქროსფერი არ გახდება.
გაადნეთ ქოქოსის ცხიმი და გააცივეთ. სეურიეთ შქრის პუდრა და ლიმონის წვენი. მიღებული ნინანქარი წასუვით ნამცხვრის ნაჭრებს ან მოასხით ხოლებად.
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი