საქსონური ფენოვანი ნამცხვარი

შემადგენლობა:

მინანქრისთვის:

მომზადება: 

  1. ფენოვანი ცომი გაალღვეთ.
  2. ფქვილი, შქარი, 1 მწიკვი მარილი და კარაქი შეურიეთ ერთმანეთს და ხელით ისე მოსრისეთ , რომ მიიღოთ ფხვიერი მასა. გააცხელეთ ღუმელი 220 გრადუსამდე.
  3. ცომი თხლად გაააბრტყელეთ ფქვილ მოსრილ ზედაპირზე, დაჭერით 6-10 სმ _იან ნაჭრებად, დაჩხვლიტეთ ჩანგლით და ცოტა წყალი გადაუსვით.
  4. საცხობ ფორმაზე დააფინეთ პერგამენტი, დააწყვეთ გამზადებული ნაჭრები, ზემოდან მოაყარეთ ფხვიერი მასა და აცხვეთ ღუმელში 15-20 წთ. სანამ ნამცხვრის ზედაპირი ოქროსფერი არ გახდება.
  5. გაადნეთ ქოქოსის ცხიმი და გააცივეთ. სეურიეთ შქრის პუდრა და ლიმონის წვენი. მიღებული ნინანქარი წასუვით ნამცხვრის ნაჭრებს ან მოასხით ხოლებად.

შეაფასეთ გვერდი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი