გათიშვა
მთავარი
კულინარია
სალათები
პასკა
კონტაქტი
ცხელი კერძები
ცივი კერძები
სალათები
წვნიანი
ცომეული
თევზეული
ნამცხვრები
დესერტი
სასმელები
სამარხვო
ჯანსაღი კვება
ბავშვთა კვება
ქართული სამზარეულო
Avto Lizingi
Axali Ambebi
Finpanda
სამარხვო
ვინაიდან ამ პერიოდისთვის ძალზედ მოთხოვნადი და მნიშვნელოვანია
სამარხვო
კერძების მომზადება, ვეცდებით რომ ეს პერიოდი სულ samarxvo რეცეპტები შემოგთავაზოთ.
© 2016 Receptebi.Ge
რევანდის არომატული ნამცხვარი
შემადგენლობა:
საფუვრიანი ცომისათვის :
400 გ ფქვილი
1 ბრიეკტი საფუარი
1/8 ლ თბილი რძე, 100 გ შაქარი
150 გ მარგარინი, ამრილი
1 ლიმონის ცედრა
სხვა მასალა:
120 გ ორცხობილა, 75 გ კარაქი
2 პაკეტი შაქრიანი ვანილი
100 გ დაფქული ნუში
1.5 კგ რევანდი
5 კვერცხი
200 გ არაჟანი
200 გ ნაღები
200 გ შაქარი
პერგამენტი
მომზადება:
ფქვილი გაცერით ჯამში და შუაში ჩააღრმავეთ. საფუარი გახსენით 4ს.კ რძეში, დაუმატეთ 1ჩ.კ შაქარი, ჩაასხით ღრმულში და დადგით ასაფუებლად 20 წთ.
დაუმატეთ მარგარინი, დარჩენილი რძე, შაქარი. 2 მწიკვი მარილი და ლიმონის ცედრა. ცომი კარგად მოზილეთ, მოაყარეთ ფქვილი და თავდაუხურავად დადგით 45 წთ.
ორცხობილა დაფხვენით ცომის საბრტყელებლით. გაადნეთ კარაქი, შეურიეთ ორცხობილა და კარგად მოხალეთ. დაუმატეთ შაქრიანი ვანილი და ნუში.
რეცანდი გაასუფთავეთ და 2სმ სიგრძის ნაჭრებად დაჭერით. კვერცხი, არაჟანი, ნაღები და შაქარი კარგად ათქვიფეთ . გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. ფორმაში ჩააფინეთ პერგამენტი.
ცომი კიდევ ერთხელ გადაზილეთ და გააბრტყელეთ სცხობ ფირფიტაზე, გაუკეთეთ 1- 2 სმ სიმაღლის გვერდები და დაჩხვლიტეთ ჩანგლით.
გაანაწილეთ ცომზე ჯერ ორცხობილა, შემდეგ რევანდის ნაჭრები. მოასხით კვერცხინი მასა და აცხვეთ 1 სთ. შეგიძლიათ, ცოტა შაქარიც მოაყაროთ.
შეაფასეთ გვერდი
X
წაიკითხეთ სხვაც
შოკოლადის კექსის საკმაოდ მარტივი რეცეპტი
namcxvrebi
,
revandi
,
revandis aromatuli namcxvari
,
ნამცხვრები
,
რევანდის არომატული ნამცხვრი
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი
დატოვეთ კომენტარი
Click here to cancel reply.
ჩვენი გვერდი Facebook-ზე
ყველაზე პოპულარულები
ფუმფულა ალადიკები
- 411,836 views
ქათმის სალათი
- 228,567 views
ამოლესილი ლობიო
- 211,258 views
“მადამ ბოვარი”
- 174,908 views
მოხარშული კრემი ფქვილით
- 173,667 views
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი