რევანდის არომატული ნამცხვარი

შემადგენლობა:

საფუვრიანი ცომისათვის : 

სხვა მასალა: 

მომზადება:

  1.  ფქვილი გაცერით ჯამში და შუაში ჩააღრმავეთ. საფუარი გახსენით 4ს.კ რძეში, დაუმატეთ 1ჩ.კ შაქარი, ჩაასხით ღრმულში და დადგით ასაფუებლად 20 წთ.
  2. დაუმატეთ მარგარინი, დარჩენილი რძე, შაქარი. 2 მწიკვი მარილი და ლიმონის ცედრა. ცომი კარგად მოზილეთ, მოაყარეთ ფქვილი და თავდაუხურავად დადგით 45 წთ.
  3. ორცხობილა დაფხვენით ცომის საბრტყელებლით. გაადნეთ კარაქი, შეურიეთ ორცხობილა და კარგად მოხალეთ. დაუმატეთ შაქრიანი ვანილი და ნუში.
  4. რეცანდი გაასუფთავეთ და 2სმ სიგრძის ნაჭრებად დაჭერით. კვერცხი, არაჟანი, ნაღები და შაქარი კარგად ათქვიფეთ . გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. ფორმაში ჩააფინეთ პერგამენტი.
  5. ცომი კიდევ ერთხელ გადაზილეთ და გააბრტყელეთ სცხობ ფირფიტაზე, გაუკეთეთ 1- 2 სმ სიმაღლის გვერდები და   დაჩხვლიტეთ ჩანგლით.
  6. გაანაწილეთ ცომზე ჯერ ორცხობილა, შემდეგ რევანდის ნაჭრები. მოასხით კვერცხინი მასა და აცხვეთ 1 სთ. შეგიძლიათ, ცოტა შაქარიც მოაყაროთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ფორთოხლის მინანქარი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი