ჟოლოს ჩიზქეიქი

ინგრედიენტები: 

მომზადების წესი :

1. დაფხვენით ორცხობილა, დაუმატეთ გამდნარი კარაქი და მარილი, აურიეთ და მოათავსეთ გამოსაცხობ ტაფაზე, სადაც საცხობი ქაღალდია დაფენილი.

2. ათქვიფეთ კვერცხი შაქართან ერთად, დაუმატეთ ცედრა და ლიმონის წვენი, მარილი, დაბლენდერებული ხაჭო,არაჟანი, გამდნარი შოკოლადი და მანანის ბურღული – ავურიოთ კარგად. ორცხობილის ფენას თანაბრად წავუსვათ ჟოლოს მურაბა და ზემოდან დავასხათ ხაჟოს მასა.

3. გამოაცხვეთ 30-40 წუთი 200 გრადუსიან ცეცხლზე, შემდეგ მოაყარეთ ჟოლო, გააგრილეთ და ცოტა ხნით შეგიძლიათ მაცივარშიც შედოთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ღვეზელი მოცვით





ამ რეცეპტს აქვს 3 კომენტარი

  1. მარიამი says:

    ძალიან მაგარი საიტია <33 რეცეფტები მომწონს ძალიან..
    და უკაცრავად ეს რეცეფტები ჩემს საიტზე რომ განვათავსო შეიძლება?? მინდა სხვებსაც გავუზიარო თუ რამეა წყაროს მივაწერ 🙂

  2. tatanka says:

    ძალიან მაგარი რამეებიაააააა….მინდა გთხოვოთ იქნებ კრემიანი პონცჰიკის რეცეპტი დადოოთთთთ.შვილმა მთხოვა გამიკეთეო დააა..მადლობა წინასწარ.

დატოვეთ კომენტარი