მომზადება:
1კვერცხი ათქვიფეთ 3 ს.კ შაქართან ერთად. 250 გ მაწონს დაუმატეთ 1 ჩ.კ სოდა და 1 ჩ.კ ძმარი და კარგად
მოურიეთ. როცა მაწვნის მოცულობა ორჯერ გაიზრდება, დაუმატეთ ათქვეფილ კვერცხს, თან ურიეთ.
დაუმატეთ 250 გ ფქვილი და ურიეთ ერთგვააროვანი მასის მირღებამდე.
ოლადები შებრაწეთ ზეთიან ტაფაზე საშუალო ცეცხლზე. მიირთვით არაჟანთან , მურაბასთან
ან ხილფაფასთან ერთად.
ყველიანი ორცხობილები |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი