ოლადები

მომზადება:

1კვერცხი ათქვიფეთ 3 ს.კ შაქართან ერთად. 250 გ მაწონს დაუმატეთ 1 ჩ.კ სოდა და 1 ჩ.კ ძმარი და კარგად

მოურიეთ. როცა მაწვნის მოცულობა ორჯერ გაიზრდება, დაუმატეთ ათქვეფილ კვერცხს, თან ურიეთ.

დაუმატეთ 250 გ ფქვილი და ურიეთ ერთგვააროვანი მასის მირღებამდე.

ოლადები შებრაწეთ ზეთიან ტაფაზე საშუალო ცეცხლზე. მიირთვით არაჟანთან , მურაბასთან

ან ხილფაფასთან ერთად.

 

 

ოლადები

4 (80%) 5 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ფუნთუშა სიმინდით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი