მომზადება:
გააცალეთ ნესვს რბილი შიგანაწილი და კანი. დარჩენილი ნაწილი აწონეთ.
დარჩენილი ნესვი დაჭერით ფიგურებად, მოათავსეთ ჭურჭელში, მოასხით კონიაკი ან არაყი. მოაყარეთ საჭირო
რაოდენობის შაქრის ფხვნილის ნახევარი. ( კილო ნესვზე, კილო შაქარია საჭირო) გადააფარეთ ტილო და
გააჩერეთ რამდენიმე საათი, გრილ ადგილზე.
მოამზადეთ სიროფი: დარჩენილი შაქრისა და კილოზე 2 ჭიქა წყლისგან.
სიროფი დაასხით ნესვს და ხარშეთ სანამ, ნესვი და სიროფი გამჭირვალე არ გახდება.
კაკლის მურაბა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი