ნესვის მურაბა

მომზადება:

 გააცალეთ ნესვს რბილი შიგანაწილი და კანი. დარჩენილი ნაწილი აწონეთ.

დარჩენილი ნესვი დაჭერით ფიგურებად, მოათავსეთ ჭურჭელში, მოასხით კონიაკი ან არაყი. მოაყარეთ საჭირო

რაოდენობის შაქრის ფხვნილის ნახევარი. ( კილო ნესვზე, კილო შაქარია საჭირო) გადააფარეთ ტილო და

გააჩერეთ რამდენიმე საათი, გრილ ადგილზე.

მოამზადეთ სიროფი: დარჩენილი შაქრისა და კილოზე 2 ჭიქა წყლისგან.

სიროფი დაასხით ნესვს და ხარშეთ სანამ, ნესვი და სიროფი გამჭირვალე არ გახდება.

ნესვის მურაბა

3.1 (62.5%) 8 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ატმის მურაბა



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი