შემადგენლობა:
მომზადება:
ფქვილში დაამატეთ მარგარინი, შემდეგ რძეში გაზავებული საფუარი და მარილი.მოზილეთ ცომი.
გააბრტყელეთ ცომი და დაჭერით ზოლებად დაახლოებით 7-8 სმ, სიგრძის.დადეთ დაჭრილი ცომი
საცხობ ფირფიტაზე და დააცადეთ “ამოსვლას” თბილ ადგილას.შემდეგ წაუსვით რძე ან კვერცხი
მოაყარეთ მარილი. აცხეთ მანამ არ მიიღებს მოოქრო–მოყავისფრო ფერს.
ნიგვზიანი რულეტი ( სამარხვო) |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი