მარილიანი ჩხირები

შემადგენლობა:

მომზადება:

ფქვილში დაამატეთ მარგარინი, შემდეგ რძეში გაზავებული საფუარი  და მარილი.მოზილეთ ცომი.

გააბრტყელეთ  ცომი და დაჭერით ზოლებად დაახლოებით 7-8 სმ, სიგრძის.დადეთ დაჭრილი ცომი

საცხობ ფირფიტაზე და დააცადეთ “ამოსვლას” თბილ ადგილას.შემდეგ წაუსვით რძე ან კვერცხი

მოაყარეთ მარილი. აცხეთ მანამ არ მიიღებს მოოქრო–მოყავისფრო ფერს.

მარილიანი ჩხირები

3.5 (70%) 4 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

პური



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი