ლობიო ლორით

შემადგენლობა:

მომზადება:

მოხარშეთ ლობიო, გადაწურეთ. ალყა-ალყა დაჭრილი ხაახვი მოთუშეთ ცხიმში, დაამატეთ ასანთის ღერების ზომაზე დაჭრილი ლორი. მოშუშული ნაზავი დააამატეთ ლობიოს, შეკმაზეთ  მარილით, პილპილით, წიწაკით, ლიმონის ხედრით ( ლიმონის ცედრა აიღეთ დანის წვერით). თუ მიღებული მასა ძალიან მშრალია, დაამატეთ ცოტა მდუღარე წყალი. სუფრაზე მიტანის წინ შეგიძლიათ მოაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი ან ქინძი.

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

რაგუ საქონლის ხორცით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი